Alles over hygiëne

In het kader van Europese wetgeving is elk bedrijf dat zich op een of andere manier bezig houdt met voeding verplicht de HACCP norm na te leven. De letters HACCP staan voor Hazard Analysis Critical Control Points.

Vrij vertaald gaat het om een analyse van kritische punten waarop extra goed gelet moet worden.

Gecertificeerde hygiëne

Een van de belangrijkste pijlers van HACCP is de H van Hygiëne, het reinigen en desinfecteren. Daarvoor zijn richtlijnen opgesteld waardoor het risico van bacteriële kruisbesmetting nihil wordt. De regels die van toepassing zijn op dagelijkse schoonmaak worden door ons bij dieptereiniging van grootkeukens en sanitaire voorzieningen vanzelfsprekend ook nageleefd. En daarmee leveren wij een substantiële bijdrage aan de toename van veilige arbeidsomstandigheden en het voorkomen van ziekteverzuim door ongevallen op de (gladde) werkvloer.

Libra bezit de benodigde certificaten én de juiste ervaring om volgens de HACCP norm dieptereiniging uit te voeren bij bedrijfskantines, restaurants en andere voedselomgevingen.

 

Comments are closed.

Call Now ButtonMeteen bellen!