Voor een frisse uitstraling en lange levensduur

Vloeronderhoud is geen overbodige luxe voor intensief belopen vloeren, zoals in de Retail of in uw bedrijf. Met periodiek en vakkundig uitgevoerd vloeronderhoud behouden uw vloeren een frisse uitstraling en bent u altijd representatief voor uw gasten en personeel.

Iedere vloer vraagt om een andere aanpak. Met onze jarenlange ervaring weten we wat een vloer nodig heeft om zijn perfecte staat te behouden of terug te krijgen.

Een greep uit onze mogelijkheden:

  • Het strippen en conserveren van linoleum, marmoleum en pvc vloeren
  • Het reinigen van tapijt, linoleum en marmoleum, vloerbedekking, marmer en andersoortige natuurstenen vloeren, giet- en epoxy-vloeren
  • Het reinigen van houten vloeren, betonvloeren en laminaat
  • Machinaal vegen en schrobben van alle stenen vloeren
  • Een gedegen onderhoudsadvies, toegespitst op uw situatie.

Het met enige regelmaat laten reinigen zorgt niet alleen voor een verzorgde uitstraling, maar ook voor een langere levensduur van de vloer. Ons onderhoudsadvies wordt speciaal voor uw vloer ontwikkeld om deze goed en kostenefficiënt te kunnen behandelen.

Re-coaten of top-coaten van linoleum/marmoleum 

Re-coaten

Bij het strippen en conserveren van linoleum en marmoleum vloeren worden alle polymeerlagen (waslagen) van de vloer verwijderd. De vloer wordt als het ware tot een nul situatie teruggebracht. Met name bij oudere vloeren is er vaak sprake van ophoping van vuil (in jargon: randvergoring) aan de randen. Na het strippen wordt de vloer geconserveerd door deze met een sealer te behandelen. De sealer zorgt ervoor dat de poriën van de vloer weer sluiten. Daarna werken we de vloer af met minimaal 2 nieuwe, duurzame polymeerlagen.

Top-coaten

Een voordeliger alternatief is het zogenaamde top-coaten. Daarbij wordt de intensieve vervuiling niet weggehaald, maar frissen twee nieuwe lagen polymeer de vloer zeker op. Een betaalbaar en sneller alternatief voor ‘jonge’ vloeren.

Comments are closed.

Call Now ButtonOf bellen!
Open chat
WhatsApp!