‘Je gaat het pas zien als je het doorhebt’

( J. Cruijff)

Even voorstellen

Wij, Michael Koning en Mireille Jansen zijn in november 2017 onder de naam Re-Fresh Cleaning gestart met specialistische reiniging voor de particuliere en zakelijke markt.

Michael heeft 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche en werkte de laatste jaren als rayonmanager voor verschillende grote schoonmaakbedrijven.

Libra, balans in schoonmaak

Het werd met recht een vliegende start, want amper een jaar later keken wij elkaar nog eens langdurig aan om het antwoord te vinden op de vraag ‘Wie is onze klant?’. In de praktijk bleek namelijk dat vooral de zakelijke markt graag en veelvuldig gebruik maakt van onze service en dienstverlening.

Het werd tijd voor een keuze. Een keuze om te groeien en weer in balans te komen met onze oorspronkelijke, glasheldere missie: investeren in langdurige relaties met klanten die weten dat wij pas tevreden zijn als de wensen van onze opdrachtgevers in balans zijn met onze mogelijkheden en uitvoering!

De ervaren jaren én de knowhow vanuit de particuliere markt maken dat Michael oog heeft voor detail en goed kan inschatten wat klanten belangrijk vinden in de uitvoering van het werk. Dat is de reden dat u Michael met grote regelmaat aantreft in het werkveld. Het is de Libra-methode om oog voor kwaliteit van personeel en uitvoering van opdrachten op de werkvloer te beoordelen en waar nodig flexibel bij te sturen of aan te passen. Alleen zo worden we – nog – beter!

Mireille komt oorspronkelijk uit de zorg en verzorgt de klantcontacten, het werven van personeel, alle planningen, offertes en de facturatie.

Comments are closed.

Call Now ButtonMeteen bellen!