Libra Schoon, hét schoonmaakbedrijf uit Lelystad; voor schoonmaak dieptereiniging glasbewassing vloeronderhoud

Libra, professionals in schoonmaak, dieptereiniging, glasbewassing en vloeronderhoud

Het woord schoonmaak is niet meer dan een containerbegrip. De branche vernieuwt zich en speelt op tal van manieren in op de eisen en wensen die bij onze 24-uurseconomie passen.

Libra: balans in schoonmaak

Libra is groot geworden in de particuliere markt en benut die ervaring nog dagelijks in de zakelijke markt. Want natuurlijk gaat het niet alleen om een strakke planning, goede dienstverlening en een fijn tarief. Uiteindelijk is de beleving van de mensen die met het resultaat in aanraking komen onze belangrijkste succesfactor.

Via het submenu van deze pagina én de knoppen hieronder vindt u alle informatie over onze dienstverlening voor de zakelijke markt.

 

Libra: goed én veilig in schoonmaak, dieptereiniging, glasbewassing en vloeronderhoud

 

Het coronavirus bestrijden we sámen!

Zonder schoonmakers komt onze hygiëne in gevaar. En zonder hen zijn we vatbaarder voor besmettingen. Dus laten we sámen het gevecht aangaan. Want alleen sámen kunnen wij dit overwinnen en zorgen dat Nederland er snel weer bovenop komt!

Laat uw pand desinfecteren, uw sanitair dieptereinigen en dagelijks de contactpunten desinfecteren. Nu is hét moment om deze klussen te laten uitvoeren.

Het is bewezen dat het helpt om contactoppervlakten goed schoon te houden, omdat het virus kortstondig kan overleven op deze oppervlakten. Denk daarbij aan trapleuningen, deurkrukken, kranen, telefoons, etc.
Ook bij Libra Schoon werken we hard aan een corona-vrij Nederland!

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar! Kijk voor meer info op www.libraschoon.nl of bel 06-51934946.

 

Doet u mee in de strijd tegen het coronavirus?

Comments are closed.

Call Now ButtonOf bellen!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Open chat
WhatsApp!