Libra Schoon, hét schoonmaakbedrijf uit Lelystad; dieptereiniging bedrijfskeukens

Dieptereiniging bedrijfskeukens

Bedrijfskeukens herbergen – net als sanitair – vaak moeilijk bereikbare plaatsen. En ondanks een dagelijks en regulier schoonmaakbeleid komen vuil, vet, stof én bacteriën uitgerekend terecht op die moeilijk bereikbare plaatsen. Dieptereiniging is dan de professionele oplossing; dieptereiniging is specialistische reiniging, die Libra Schoon volgens de internationale HACCP-norm in bedrijfskeukens uitvoert.

 

HACCP

HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points. Vrij vertaald: de reiniging gebeurt op basis van een analyse van kritische punten waarop extra goed gelet moet worden. Libra Schoon werkt volgens deze strenge HACCP-norm, overal waar met voeding gewerkt wordt. Dus zéker bij ‘deep cleaning’ (zoals de mooie Engelse term luidt) van bedrijfskeukens.

Tijdens de periodieke dieptereiniging verwijderen we alle vervuiling. We controleren extra op die plaatsen die zich aan het oog onttrekken. Dus we reinigen ook onder en achter machines en keukenapparatuur. Op die manier zorgt Libra Schoon ervoor dat uw bedrijfskeuken voortdurend hygiënisch schoon is.

 

Veiliger en plezieriger werken!

Een schone keuken zorgt voor een grotere brandveiligheid, maar ook voor een langere levensduur en een lager energieverbruik van uw apparatuur. En misschien nog wel belangrijker: een schone keuken verkleint de kans op ongevallen (uitglijden op een vette vloer!).

Bovendien: werken in een schone ruimte draagt bij aan een plezierig werkklimaat, een betere gezondheid en minder ziekteverzuim!

 

Libra Schoon is expert op het gebied van dieptereiniging. Onze ervaren medewerkers weten hoe ze elke bedrijfskeuken glanzend schoon moeten krijgen. Ongeacht welke branche, ze leveren uw keuken brandschoon op; van een bescheiden keuken in een kantine tot een mega-keuken in een groot kantoorpand, u bent 100% tevreden!

Wij maken graag een offerte op maat voor uw bedrijfskeuken, snel, gratis en vrijblijvend; met twee keer klikken weet u alles:

Comments are closed.

Call Now ButtonOf bellen!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Open chat
WhatsApp!