Libra Schoon, hét schoonmaakbedrijf uit Lelystad; dieptereiniging sanitair

Dieptereiniging sanitair

De hygiëne in openbare toiletten laat vaak te wensen over. Dat blijkt ook uit een recent uitgevoerd nationaal toiletonderzoek, gepubliceerd in het vakblad Service Management. De oplossing: een regelmatig uitgevoerde ‘dieptereiniging sanitair’!

Libra Schoon zorgt met een dieptereiniging van uw sanitair weer voor een perfect visitekaartje van uw bedrijf!

 

Voorkomen is beter dan genezen

 

Wat is dieptereiniging sanitair?

Volgens Service Management kunnen openbare toiletten in de gezondheidszorg wel een extra schoonmaakbeurt gebruiken. Maar dat geldt ook voor tankstations, productieruimten en horecagelegenheden. In tegenstelling tot de dagelijkse schoonmaak, gaan onze medewerkers bij een dieptereiniging verder. Zo demonteren ze waar nodig en waar mogelijk apparaten of onderdelen. Op die manier kunnen we ook plekken die normaal niet worden meegenomen goed schoonmaken. Dus demonteren we desnoods wastafels, afvoeren, kranen. Maar ook spoelreservoirs, toiletten, toiletzittingen, urinoirs etc. Alleen dan kunnen we ze grondig ontdoen van fecale residu’s, urinesteen, roest, vet en kalkaanslag.

 

De voordelen van een sanitaire dieptereiniging:

  • Geen vuile lekstrepen (kalk) in en op uw sanitair.
  • Optimale werking van de sanitaire apparaten en onderdelen.
  • Minder kans op een verstopte leiding, afvoer, riolering.
  • Kleine mankementen verhelpen we meteen.

Ook als u regelmatig last heeft van verstoppingen en stankoverlast, kan een sanitaire dieptereiniging helpen. Zo voeren wij ook technisch onderhoud uit. Daarbij reinigen, desinfecteren en ontkalken we onderdelen van sanitaire installaties in-en uitwendig.

Libra Schoon reinigt uw sanitair altijd met reinigingsproducten die aan de Europese regelgeving voldoen. En als we onderdelen moeten vervangen, doen we dat uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen.

Onze medewerkers die de dieptereiniging uitvoeren, zijn vakbekwame specialisten op hygiënisch én op technisch gebied. Bovendien zijn ze in het bezit van een V.C.A-certificaat, de norm voor veilig werken. Daarom kunnen wij een optimale én veilige reiniging waarborgen.

Kortom:

Het specialistisch reinigen van uw sanitair is investeren in hygiëne en technisch onderhoud.

Bovendien: een schoon gebouw draagt bij aan een plezierig werkklimaat, een betere gezondheid en minder ziekteverzuim!

 

Libra Schoon is expert op het gebied van dieptereiniging. Wij maken graag een offerte op maat voor uw sanitair, snel, gratis en vrijblijvend; met twee keer klikken weet u alles:

Comments are closed.

Call Now ButtonOf bellen!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Open chat
WhatsApp!