Libra Schoon: voor traditionele en innovatieve glasbewassing

Uw glazenwasser voor glasheldere ramen!

 

Traditioneel of Telewash

Libra Schoon verzorgt traditionele glasbewassing voor kantoren en de woningbranche. Dat doen we zowel binnen als buiten, inclusief het reinigen van separatieglas.

Daarnaast werken we met het innovatieve Telewash systeem. Voor dit systeem is een hoogwerker niet altijd nodig. En anders wordt het verplaatsen ervan tot een minimum beperkt. Dit maakt het Telewash systeem tot een veilige, praktische en verantwoorde methode. Onze glazenwassers hebben een eigen watertank met osmosewater*. Daarmee kunnen ze uw ramen streeploos en vlekvrij reinigen. Daardoor is het Telewash systeem bij uitstek geschikt voor het reinigen van glas, gevelbeplating, kozijnen, gevelreclame en zonweringen.

 

 

 

 

 

*Osmosewater

Osmosewater is water zonder kalk of andere mineralen, waardoor de waterdruppels niet aan het raam blijven kleven. Bij glasbewassing heeft dit een enorm voordeel: ramen worden gewassen en gelijk gedroogd. Bovendien hoeven onze glazenwassers geen chemische schoonmaakmiddelen aan het water toe te voegen. Op die manier leveren we weer een bijdrage aan duurzaam schoonmaken.

 

 

 

 

Glazenwassers voor elk bedrijfspand

De glazenwassers van Libra Schoon zorgen snel, veilig en professioneel voor schone ramen. Bovendien, en wel zo praktisch: door gebruik te maken van de modernste middelen zorgen we er ook voor dat ze lang schoon blijven. En ja, we verzorgen een probleemloze glasbewassing voor elk soort bedrijfspand, hoog en laag, groot en klein, binnen en buiten.

Daarmee profiteert u elke dag van een schone, hygiënische en lichtere werkplek. En niet onbelangrijk: van een representatieve uitstraling van uw pand. Met de glazenwassers van Libra Schoon oogt uw bedrijfspand weer als nieuw!

 

Benieuwd wat de glazenwassers van Libra Schoon kunnen betekenen voor de uitstraling van uw bedrijfspand? Vraag informatie of een vrijblijvende offerte aan. Of maak een afspraak om een kop koffie te komen drinken. Met twee keer klikken weet u alles.

Libra Schoon: voor traditionele en innovatieve glasbewassing

Uw glazenwasser voor glasheldere ramen!

Comments are closed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Open chat
WhatsApp!
Call Now ButtonOf bellen!