HACCP-norm voor hygiëne

Libra Schoon voldoet eraan, vanzelfsprekend!

In het kader van Europese wetgeving is elk bedrijf dat zich bezighoudt met voeding verplicht de HACCP-norm na te leven. De letters HACCP staan voor Hazard Analysis Critical Control Points.

Vrij vertaald gaat het om een analyse van kritische punten waarop extra goed gelet moet worden.

 

Gecertificeerde hygiëne

Een van de belangrijkste pijlers van HACCP is de H van Hygiëne, het reinigen en desinfecteren. Daarvoor zijn richtlijnen opgesteld waardoor het risico van bacteriële kruisbesmetting nihil wordt. Vanzelfsprekend hanteren wij de regels die van toepassing zijn op dagelijkse schoonmaak ook bij dieptereiniging van grootkeukens en sanitair. En daarmee leveren wij een substantiële bijdrage aan de toename van veilige arbeidsomstandigheden. Maar we verkleinen ook de kans op ziekteverzuim door ongevallen op de (gladde) werkvloer.

Libra bezit vanzelfsprekend de kennis, maar ook een ruime ervaring om volgens de HACCP-norm reinigingen uit te voeren. Dat doen we evengoed bij bedrijfskantines als bij restaurants en andere voedselomgevingen. Het is uw garantie voor perfect schoonmaakwerk en dus een hygiënische (werk)omgeving!

 

Jazeker, Libra Schoon werkt volgens de strenge HACCP-norm!

Comments are closed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Open chat
WhatsApp!
Call Now ButtonOf bellen!