NIEUWS

Over Ondernemen en iets over hebben voor een ander:

 

Interview met Libra Schoon op de Dag van de Ondernemer! 

(vanaf minuut 5:00)

Ons filmpje:

 

Libra op tv, klik hier!

Nieuws

17 september 2020

Op maandag 14 september waren de opnames voor de nieuwe commercial van Omroep Flevoland. Voor een aantal opnames mocht wij gebruik maken van Stadslandgoed de Kemphaan in Almere.

Met dank aan Arie en Irma van der Mee van Kip en Ei restaurant Dubbel-Op! Onze commercial is te zien bij Omroep Flevoland, op televisie en app. En hierboven!

16 september 2020

Het gaat de afgelopen jaren vooral over online advertising, maar de marktwaarde van buitenreclame is nauwelijks veranderd. Sterker nog, deze stijgt! Daarnaast is het bereik zeer groot. Reden voor Libra om prachtige reclameborden langs de lijn van Voetbalvereniging Unicum in Lelystad te laten plaatsen. Zie hier het resultaat!

2 september 2020

Nieuw perspectief dankzij maatwerk

Als je 50 jaar bent, veel solliciteert, maar geen baan kunt vinden, hoe dan verder? Roy kreeg hulp van Werkbedrijf Lelystad. Werkcoach Willem heeft contact gelegd met Schoonmaakbedrijf Libra, een Lelystads bedrijf met veel ervaring in de schoonmaakbranche. Er werd uitvoerig gesproken over de gewenste vaardigheden, inzet, gedrag en er bleek een match! Na een geslaagde proefperiode volgde een aanstelling. Inmiddels is Roy zelfs voorman geworden. Mede dankzij de beschikbare subsidie vanuit Werkbedrijf Lelystad heeft Libra het rijbewijs bekostigd voor Roy. Dus nu kan hij zelfstandig naar locaties rijden.

Lees hier wat wij qua personeelsbeleid doen om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen.

Geïnteresseerd in werken bij Libra Schoon? Kijk dan hier, wij kunnen altijd gemotiveerd personeel gebruiken!

14 juli 2020

Inzet, initiatief, meedenken, betrokkenheid … allemaal competenties die niet ongezien blijven bij Libra Schoon! Deze twee kanjers zijn sinds 1 juni voorman en voorvrouw. Roy voor de opdrachten buiten Lelystad, Marieke voor de opdrachten binnen Lelystad! En wat doen ze het goed! 

 

Vandaag hebben wij het eerste vaste contract vastgelegd en de eer was voor Marcel Deters! Gefeliciteerd!

 

Deze twee toppers hebben met vlag & wimpel hun VCA diploma gehaald! Gefeliciteerd Pharly en Roy!

Nieuws

28 februari 2020

In Januari 2020 ontvingen wij het NEN-4400-1- en het OSB- Keurmerk. Ook hebben wij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Waarom? Dat leggen we graag uit:

“We willen ons bedrijf blijven ontwikkelen om zo te blijven groeien en innoveren. Het OSB-Keurmerk staat voor kwaliteit en financiële betrouwbaarheid. Door het behalen ervan tonen we aan dat wij vakkundig en netjes omgaan met onze dienstverlening en administratie en met ons personeel. Het lidmaatschap van OSB vinden wij ook belangrijk omdat we zo snel op de hoogte zijn van relevante ontwikkelingen in de schoonmaakbranche. Bovendien kunnen we gebruikmaken van ondersteuning en advies van de brancheorganisatie. Door ondertekening van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag onderschrijven werkgevers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche de visie en uitgangspunten voor verantwoordelijk marktgedrag. Ze leiden tot een duurzame verankering op hoog niveau van professionaliteit, kwaliteit en omgangsvormen in de branche, samengevat als: ‘verantwoordelijk marktgedrag’. Hierbij is het samenspel van de verschillende partijen essentieel.

 

Libra Schoon, hét schoonmaakbedrijf uit Lelystad
Libra Schoon, hét schoonmaakbedrijf uit Lelystad
Libra Schoon, hét schoonmaakbedrijf uit Lelystad

Comments are closed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Open chat
WhatsApp!
Call Now ButtonOf bellen!