Libra Schoon, hét schoonmaakbedrijf uit Lelystad; over Libra

‘Je gaat het pas zien als je het doorhebt’

( J. Cruijff)

Libra, balans in schoonmaak

Aan het roer van Libra Schoon staan Michael Koning en Mireille Jansen. In november 2017 startten zij het bedrijf met een helder doel:

Investeren in langdurige relaties met klanten die weten dat wij pas tevreden zijn als de wensen van onze opdrachtgevers in balans zijn met onze mogelijkheden en uitvoering!

Michael heeft ruim 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Als rayonmanager werkte hij voor verschillende schoonmaakbedrijven. Mireille verzorgt de klantcontacten, personeelswerving, offertes en facturatie.

De Libra-methode

De Libra-methode staat voor oog voor kwaliteit van personeel en uitvoering van opdrachten op de werkvloer. Het werkgebied van Libra strekt zich uit over het hele land. Met een enthousiast dienstverlenend team werken wij graag aan stabiele en langdurige relaties.

 

Missie

Ons doel is een tevreden opdrachtgever en daarin is de professionaliteit en vakbekwaamheid van ons personeel van cruciaal belang. Wij zijn vooruitstrevend, flexibel, proactief en staan open voor haalbare wijzigingen en suggesties.

Ons personeelsbeleid en onze omgang met mensen vormen het hart van onze organisatie. Wij houden zoveel mogelijk rekening met individuele wensen en behoeften. Medewerkers worden persoonlijk ingewerkt en begeleid. Dit draagt bij aan betere prestaties. Opdrachtgevers kunnen rekenen op een integere en flexibele schoonmaakpartner.

Onze belangrijkste waarden komen tot uiting in onze professionaliteit, integriteit en respectvolle benadering van mens en milieu.

 

Libra Schoon, hét schoonmaakbedrijf uit Lelystad
Libra Schoon, hét schoonmaakbedrijf uit Lelystad
Libra Schoon, hét schoonmaakbedrijf uit Lelystad

Comments are closed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Open chat
WhatsApp!
Call Now ButtonOf bellen!