Vloeronderhoud is nuttig

voor een frisse uitstraling en lange levensduur!

Vloeronderhoud is geen overbodige luxe voor intensief belopen vloeren, zoals in de Retail of in uw bedrijf. Want met periodiek en vakkundig uitgevoerd vloeronderhoud behouden uw vloeren een frisse uitstraling. Zo bent u altijd representatief voor uw gasten en personeel.

Elke vloer vraagt om een andere aanpak. En met onze jarenlange ervaring weten we wat een vloer nodig heeft om zijn perfecte staat te behouden of terug te krijgen.

Een greep uit onze mogelijkheden:

  • Het reinigen van tapijt, linoleum en marmoleum vloerbedekking.
  • Het strippen en conserveren van linoleum, marmoleum en pvc vloeren.
  • Het reinigen van marmer en andersoortige natuurstenen vloeren, giet- en epoxy-vloeren.
  • Machinaal vegen en schrobben van alle stenen vloeren.
  • Het reinigen van houten vloeren, betonvloeren en laminaat.
  • Een gedegen onderhoudsadvies, toegespitst op uw situatie.

Het met enige regelmaat laten reinigen zorgt niet alleen voor een verzorgde uitstraling, maar ook voor een langere levensduur van de vloer. Daarom ontwikkelen we ons onderhoudsadvies speciaal voor uw vloer, zodat we deze goed en kostenefficiënt kunnen behandelen.

Re-coaten of top-coaten van linoleum/marmoleum 

Re-coaten

Bij het strippen en conserveren van linoleum en marmoleum vloeren verwijderen wij alle polymeerlagen (waslagen) van de vloer. Daarmee brengen we de vloer als het ware terug tot een nulsituatie. Met name bij oudere vloeren is er vaak sprake van ophoping van vuil aan de randen (in jargon: randvergoring). Na het strippen conserveren we de vloer door deze met een sealer te behandelen. De sealer zorgt ervoor dat de poriën van de vloer weer sluiten. Daarna werken we de vloer af met minimaal twee nieuwe, duurzame polymeerlagen.

Top-coaten

Een voordeliger alternatief is het zogenaamde top-coaten. Daarbij halen we de intensieve vervuiling niet weg, maar brengen we twee nieuwe lagen polymeer aan. Die nieuwe lagen polymeer frissen de vloer op. Een betaalbaar en sneller alternatief voor ‘jonge’ vloeren.

 

Vloeronderhoud is nuttig

voor een frisse uitstraling en lange levensduur!

Comments are closed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Open chat
WhatsApp!
Call Now ButtonOf bellen!